vineri, 19 aprilie, 2024

Gabriela, o soferita de TIR de 33 de ani din Jibou, a murit cu capul pe volan intr-o benzinarie din Italia: “Un inger a plecat la Dumnezeu”

Distribuie:

Publicat:

Gabriela, o soferita de TIR de 33 de ani din Jibou, a murit cu capul pe volan intr-o benzinarie din Italia: "Un inger a plecat la Dumnezeu"

Tragedia s-a petrecut, joi, intr-o benzinarie din localitatea Imperia, situata in apropierea granitei cu Franta.

Apropiatii Gabrielei au anuntat, pe Facebook, ca femeia, mama a doua fetite, a oprit camionul in benzinarie si a murit la volan.

Romanca lucra pentru o firma din Baia Mare, din septembrie 2017, dupa ce timp de trei ani condusese un camion pentru o firma din Ungaria.

Gabriela Aiban a lasat in urma 2 fetite, una de 13 ani si cealalta de 11 ani, care locuiesc in orasul Jibou impreuna cu tatal lor.

"Gabriela nu va mai reveni niciodata la fetitele ei, nu le va mai imbratisa, saruta sau alina. Nimic nu va inlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o defineste ca fiind o luptatoare, un om puternic si plin de viata, care a plecat pe drumuri sa isi ajute familia ca orice alt om care doreste sa asigure un trai decent celor dragi", scriu apropiatii pe Facebook

Acestia lanseaza  si un apel pentru intrajutorarea familiei Gabrielei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img