vineri, 29 martie, 2024

Gala Regista, primul eveniment care premiază primăriile și instituțiile digitalizate din România

Distribuie:

Publicat:

Regista Digital, compania dedicată digitalizării administraţiei publice din România, organizează joi primul eveniment naţional în care vor fi premiate primăriile şi instituţiile care s-au remarcat în procesul de digitalizare în anul precedent.

În cadrul evenimentului Gala Regista 2022, organizat în sistem online, va avea loc o dezbatere pe tema digitalizării în România şi a schimbărilor şi oportunităţilor care se anunţă pentru anul 2022, la care vor participa reprezentanţi din administraţia publică şi companii de tehnologie de top.

Ulterior, se vor acorda premiile pentru şase categorii, printre care: "Cea mai digitalizată primărie de oraş", "Cea mai digitalizată primărie de comună", "Cea mai digitalizată instituţie", "Primăria cu cea mai bună interacţiune digitală cu cetăţenii", "Cea mai bună prezenţă în mediile sociale", dar şi un premiu surpriză.

Potrivit organizatorilor, nominalizările au fost selectate automat pe baza informaţiilor disponibile în aplicaţia Regista privind utilizarea reală a funcţionalităţilor pentru digitalizare corespunzătoare fiecărei categorii în parte.

Aplicaţia Regista este dezvoltată de Zitec, lider pe piaţa de IT & digital marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluţii şi servicii de transformare digitală, potrivit Agerpres.ro.

Până în prezent, peste 800 de instituţii publice şi companii din toate judeţele României şi-au îmbunătăţit procesele de lucru şi au redus birocraţia prin intermediul Regista, lider de piaţă pe segmentul aplicaţiilor de registratură şi managementul documentelor în administraţia publică locală. Regista are peste 15.000 de utilizatori la nivel naţional care au înregistrat de-a lungul timpului peste 16 milioane de documente în aplicaţie, şi numără peste 500 de instituţii care folosesc portalul e-Guvernare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img