News Flash:

Gala Sportului Vasluian transformata in campanie electorala - FOTO

11 Decembrie 2013
2135 Vizualizari | 0 Comentarii
Gala Sportului Vasluian 0
Ieri dupa-amiaza, la Silver Mall Vaslui, a fost organizata Gala Sportului Vasluian. La acest eveniment s-au acordat mai multe premii si trofee diferitilor sportivi si antrenori din Judetul Vaslui. Insa acest eveniment a fost umbrit de culoarea politica la un anumit moment cand diferite persoane care au luat cuvantul "au pupat anumite parti dorsale ale invitatilor de seama".

La acest eveniment au participat mai multe personalitati: primarul Vasile Paval, Radu Renga, Corneliu Bichinet, Vasile Mihalachi. Aceste patru personalitati au gustat din plin toate multumirile aduse la adresa dumnealor, desi nu aveau nici cea mai mica importanta. Tot acest eveniment a fost transformat intr-o campanie politica a baronilor USL din Vaslui. Pe fata acestor persoane pe toata durata evenimentului nu s-a evidentiat nici o urma de mahnire sau de preocupare pentru ceea ce se intampla la Pungesti. La acest eveniment au participat patru personalitati de seama a Vasluiului, pe cand la Pungesti, unde cateva sute de persoane cu doar cateva zile in urma protestau, nici unul dintre dansii nu au avut curajul si demnitatea sa-si arate infatisarea.

Surpriza a fost atunci cand si doi huseni au fost nominalizati pentru activitate. MIhai Cehan pentru activitatea pe care o desfasoara la clubul sportiv municipal CSM HUSI. Si profesorul de la Colegiul National "Cuza-Voda" Husi pe numele sau Sacaleanu Costel a fost nominalizat, insa dansul nu si-a facut aparitia la aceasta gala.

Galerie Foto

Gala_Sportului_Vasluian
silver mall vaslui gala sportului vasluian judetul vaslui mihai cehan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 23 queries | Mysql time :0.037941 (s)