joi, 28 martie, 2024

Garanti Credit de Consum acum si in Husi. Deschiderea oficiala-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Joi, 24 septembrie, in prezenta edilului municipiul Husi, Ioan Ciupilan, GARANTI CREDITE de Consum si-a deschis o filiala la HUSI. Principala orientare a acestei sucursale este de a credita populatia municipiului husean cu credite de consum pentru nevoi personale care se acorda intr-un timp foarte scurt, spre deosebire de alte institutii bancare.

Sucursala GARANTI CREDITE Husi este pozitionata la intersectia strazilor Alexandru Giugaru cu Stefan Cel Mare, la parterul unui bloc. (Vezi foto). La deschiderea oficiala, panglica tricolora a fost taiata de catre primarul Ioan Ciupilan,directorul regional Traian Constantin si directorul sucursalei Garanti Credit VasluiConstantin Catalin Carabina, acesta din urma a declarat:

 “Oferim servicii prompte si profesionale clientilor nostri care isi doresc un credit de nevoi personale si nu numai. Avem aici la Husi o echipa tanara si dornica sa abordeze clientul intr-un mod cat mai deschis si sincer. Creditele noastre sunt credite care se pliaza pe nevoile personale, avand in vedere ca plecand de la un venit minim pe economie, iar pentru pensionari plecam de la suma de 500 de lei. Suntem singurii pe piata la ora actuala care oferim credite cu dobanda fixa in lei, la un venit atat de mic la pensionari. In aceasta zona, sunt foarte multi potentiali clienti a caror venituri nu depasesc 1.000 de lei. La deschiderea acestui centru de obtinerea unui credit, noi am venit cu o oferta imbatabila, oferta PROMO ANIVERSARE. Asadar, pentru suma de 7.000 de lei contractata pe o perioada de 24 de luni, rata lunara va fi de 327,09 lei (dobanda fixa de 6,5 comision de analiza 320 lei, comision lunar de administrare 0 lei, DAE 11, %28), iar suma totala de plata va fi de 7.850,16 lei.” a declarat directorul Constantin Cãtãlin Carabinã,

Traian Constantin-Directorul regional al Garanti Credit pentru bzv.ro:

“Garanti credit de consum ofera o paleta larga de produse financiare care se adreseaza unei categorii mai diversitate de clienti. Incepem de la salariati care au venituri de chiar minimul pe economie i stim ca foarte multe institutii care au un segment tinta, exclude aceasta categorie, iar noi putem accesa aceste persoane si sa le oferim un credit.De asemenea, avem produse pentru salariatii cu venituri peste mediul salariului pe economie si la care le oferim conditii mai atractive decat actuala piata. O alta categorie sunt pensionari care au nevoie de un asemenea credit pentru necesitatile zilnice, limita de varsta fiind 72. In plus, pentru persoanele pensionate pe caz de boala putem sa le acordam credite pe o perioada mai mare decat ar oferi revizuirea anuala. De asemenea, acesta este un plus pentru aceste persoane.

ASCULTA AUDIO MAI JOS

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img