News Flash:

Garda de Mediu Vaslui in mijlocul elevilor vasluieni

12 Martie 2015
1733 Vizualizari | 1 Comentarii
Ca urmare a cresterii numarului de factori care polueaza mediul, a actelor si faptelor infractionale la adresa fondului forestier si cinegetic, a cresterii agresivitatii autorilor, s-a impus luarea unor masuri pentru conservarea resurselor naturale si asigurarea unui mediu sanatos.

 Agentii de la Garda de Mediu Vaslui au organizat joi, 12 martie, o actiune de informare si educare a elevilor vasluieni. La ceas aniversar, comisarii Garzii de Mediu Vaslui au desfasurat mai multe actiuni educative si de constientizare in randul elevilor din scolile barladene.

„Ne propunem sa pregatim tanara generatie cu privire la toate problemele legate de mediu. Nu vrem sa ne laudam, vrem sa face lucruri concrete. in perioada urmatoare vom semna parteneriate cu toate liceele din judet pentru voluntari de mediu. Elevii sunt cei care alaturi de noi pot lupta pentru un mediu sanatos. Noi ne bucuram ca nu am avut pana acum poluari, accidente sau incidente care sa duca la afectarea grava a factorilor de mediu”, a spus Carmen Radulescu, comisar-sef Garda de Mediu Vaslui.

 De asemenea, tot joi, 12 martie a avut loc actiunea „Curatenie de primavara”, in parcul Movas din municipiul Vaslui, cu voluntari si ajutorul angajatilor de la firma de salubritate.

scolile barladene
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1018 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040011 (s)