joi, 25 aprilie, 2024

Geantă care arată exact ca un sac de gunoi, vândută cu 1.800 de dolari. Face parte din colecția de toamnă a unui brand de lux

Distribuie:

Publicat:

O geantă tip ”sac de gunoi” costă aproape 1.800 de dolari. Este vorba despre o geantă a brandului de lux Balenciaga, care face parte din colecția de toamnă și arată exact ca un sac de gunoi. 

Brandul de lux Balenciaga vinde o geantă care arată ca un sac de gunoi cu prețul de 1.800 de dolari. Geanta face parte din colecția de toamnă a brandului și este numită geanta ”sac de gunoi”, iar cei care doresc s-o poarte trebuie să scoată din buzunar echivalentul a 8.700 de lei.

Geantă tip sac de gunoi, vândută cu 1.800 de dolari

Geanta ”sac de gunoi” este o geantă din piele de vițel cu cordon care a ajuns în mod oficial în magazine, ca parte din colecția de toamnă a brandului Balenciaga. Piesa a fost prezentată pentru prima dată pe podium în martie, la Săptămâna Modei de la Paris. Geanta – care există în culori tipice pentru sacii de gunoi: negru, alb, albastru și galben – a creat valuri de comentarii pe Internet.

"Arată exact ca sacul de gunoi pe care îl folosești în bucătărie.”, a scris un utilizator.

"Balenciaga are un sac de gunoi la vânzare pentru suma de 1.795 de dolari. Cred că creațiile de designer sunt un experiment social morbid.”, a scris un altul.

Geanta tip sac de gunoi a câștigat și mai multă popularitate după ce i-a fost dăruită lui Kim Kardashian, în urma prezentării de modă din martie. Într-un InstaStory, vedeta americană a scris: „Uite ce am primit. E geanta ”sac de gunoi” de la show. Sunt atât de încântată. Cât de cool este?”.

Ce spune directorul creativ al brandului de lux despre produs

Directorul creativ al brandului Balenciaga a făcut deja declarații pe seama alegerii de a produce și a vinde o astfel de geantă.

"Nu puteam să ratez șansa de a face cel mai scump sac de gunoi din lume, pentru că cine nu iubește un scandal de modă?”, a afirmat directorul creativ Demna Gvasalia, pentru publicația Women's Wear Daily, în martie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img