marți, 19 martie, 2024

Gefco Romania a transportat 1,25 milioane masti si ochelari de protectie pentru stomatologi si companii locale

Distribuie:

Publicat:

Compania Gefco, lider în soluţii multimodale pentru lanţurile de aprovizionare, a organizat transporturi urgente de echipamente de protecţie pentru un furnizor regional al clinicilor stomatologice şi un grup de distribuţie internaţional cu operaţiuni în România.

Astfel, prin serviciul Time Critical, au fost transportate de la Shanghai la Frankfurt, cu avionul, iar apoi până în România, cu camionul, 1,25 milioane de măşti şi 5.100 de ochelari de protecţie, în total 6 tone de marfă, împărţite în trei loturi.

Aproximativ 1 milion de măşti vor fi disponibile spre vânzare, în timp ce restul de 250.000 şi ochelarii de protecţie vor fi distribuite către clinici şi laboratoare stomatologice. Gefco România a fost singurul furnizor de servicii logistice care a putut organiza aceste expedieri speciale în timp util. Procesul a presupus monitorizarea proiectului la fiecare oră, furnizarea de informaţii în timp real despre reglementări, proceduri fiscale şi vamale accelerate.

Totodată, Gefco a gestionat transporturi urgente la nivel mondial pentru a ajuta clienţii să facă faţă cererii deosebit de ridicate de echipamente medicale şi de protecţie, în timpul crizei Covid-19. În această perioadă, compania a transportat săptămânal aproximativ 1.000 de paturi medicale, din Franţa, către mai multe destinaţii europene. De asemenea, Gefco îşi ia angajamentul de a sprijini clienţii din fiecare industrie, în special producătorii de maşini.

Compania Gefco este lider mondial în soluţii pentru lanţuri de distribuţie multimodale şi lider european în logistică auto. Gefco proiectează soluţii inteligente şi flexibile pentru a face faţă celor mai complexe provocări ale lanţului de distribuţie din fiecare sector al industriei. Prezent în 47 de ţări, cu o reţea globală integrată, Gefco deserveşte 300 de destinaţii în întreaga lume.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img