News Flash:

“ GENERATIA CARE VA SALVA ROMANIA” SI LA BARLAD

17 Mai 2018
1052 Vizualizari | 0 Comentarii

Peste doua miliarde de tineri - grabiti, pragmatici, independenti si incapatanati - traiesc intr-o simbioza perfecta cu universul digital si alcatuiesc "Generatia Z", se afirma intr-un studiu realizat recent de sociologii americani si europeni. Copii ai crizei economice, "tinerii Z" au criterii bine definite in ceea ce priveste alegerile profesionale.

In Franta, la un salariu egal, 25% ar alege compania care ofera cel mai mare grad de distractie, 22%, compania care este cel mai inovatoare si 21%, compania cu cel mai ridicat nivel de etica.

Dorind sa aiba un impact in lume, "tinerilor Z" le place ideea voluntariatului si din ce in ce mai multi tineri din aceasta generatie doresc sa se implice in proiecte de voluntariat. Cu o parte dintre acesti tineri lucreaza si Biblioteca Municipala, precum si alte institutii din Barlad, Asociatii si ONG-uri.

Pe toti acestia, si nu numai, sunt asteptati duminica la ora 12.00, sa se convinga daca ei reprezinta sau nu „Generatia care va salva Romania”. Invitatul nostru special va fi Andrei Gabriel Stupu, prezentator TV, student, blogger.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Barlad cu ocazia Saptamanii Nationale a Voluntariatului.
Parteneri: Cinema Cityplex Victoria Barlad. Intrarea este libera!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0957 (s) | 23 queries | Mysql time :0.041393 (s)