miercuri, 24 aprilie, 2024

George Burcea a răbufnit! Actorul a dat de pămant cu Andreea Antonescu: “Accept să mă judece un om corect…”

Distribuie:

Publicat:

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a postat un mesaj dur pe rețelele sociale la adresa Andreei Antonescu. Se pare că actorul nu acceptă criticile din partea colegei sale de la Ferma. De când interpreta de muzică ușoară a intrat în competițe, cei doi artiști și-au aruncat tot felul de vorbe acide, ținând cont de faptul că Andreea Antonescu și Andreea Bălan, fosta soție a lui George, sunt în continuare prietene.

George Burcea, reacție dură la adresa Andreei Antonescu

Scandalul dintre George și Andreea Antonescu ia amploare! În urmă cu doar o oră, George Burcea a postat un mesaj foarte dur la adresa cântăreței. Pe lângă faptul că actorul nu acceptă critici din partea unui om fără coloană vertebrală, așa cum o descrie el în postare, a ținut să îi mai spună câteva lucruri destul de dure artistei. În plus, toate aceste mesaje au fost postate pe contul său de Instagram, iar pe fundalul scrisului, actorul a postat filmulețul în care Andreea Antonescu a sunat la numărul de urgență-, pentru că susținea că este agresată fizic de prietenul ei de atunci, Ștefan Manolache. 

"Mi-am promis că nu mă mai bag în rahaturi…dar totuși…Când pretinzi că ești un ARTIST, un om onest, o voce bună de peste 20 de ani… nu pot să tac. Nu pot să tac în fața oamenilor… și mai mult de atât… în fața oamenilor care o joacă la TV că sunt sfinți, dar în viața reală..Sunt așa cum îi vedeți aici(referire la clipul în care Andreea Antonescu a sunat la numărul de urgență, spunând că este agresată de Prinițișorul Taxiurilor).. Accept să mă judece un om corect, cu coloană și cu demnitate. Niciodată nu-mi voi ține gura în fața acestui gen de om! Cu dragoste!", a scris George Burcea, în mediul online. 

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img