vineri, 19 aprilie, 2024

George Burcea, detalii uluitoare despre viata personala! “Exista mai multe femei in viata mea…”

Distribuie:

Publicat:

George Burcea a dat primele detalii despre viața sa de la momentul actual. Dacă până acum, actorul evita să vorbească despre acest subiect, se pare că în viața lui au apărut câteva schimbări.

George Burcea, detalii despre viața personală

Fostul soț al Andreei Bălan a fost întrebat, în cadrul unui interviu, dacă a apărut cineva în viața lui în prezent. Actorul a răspuns în modul lui specific și a lăsat loc de interpretări, conform Unica.

”Da, există mai multe femei în viața mea cărora le datorez iubire, respect și protectie pentru tot restul vieții. O iubesc pe mama că m-a nascut și a avut grijă de mine, pe bunica pentru că m-a crescut și m-a învățat să fac enorm de multe lucruri care-mi prind bine acum și, bineînțeles, pe fosta soție căreia îi mulțumesc pentru cele două fetițe sănătoase și minunate pe care mi le-a oferit. Mai am două fetițe care vor deveni femei, iar rolul meu este acela de a încerca să le conduc pe un drum plin de dragoste și fericire. După cum vedeți, am multe femei în viața mea și sunt mândru de acest lucru”, a spus actorul.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img