luni, 18 martie, 2024

George Burcea, surprins in bratele altei femei. Si-a refacut viata dupa despartirea de Andreea Balan? „Buzele tale…”

Distribuie:

Publicat:

George Burcea iubește din nou după despărțirea de Andreea Bălan? Artistul s-a afișat în brațele unei alte femei pe rețelele de socializare.

 

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit în urmă cu doar câteva luni, dar iată că amândoi încearcă să depășească această perioadă grea din viețile lor axându-se pe carierele profesionale, mai ales că nu mai există cale de împăcare între cei doi foști parteneri. Iar dacă până acum niciunul dintre ei nu a dat de înțeles că și-ar fi refăcut viața, recent actorul s-a afișat în brațele unei alte femei pe rețelele de socializare.

George Burcea, în brațele altei femei

Să fie oare vorba despre o nouă cucerire a lui George Burcea? Ei bine, se pare că nu. Mai exact, este vorba despre o colegă de pe platourile de filmare, cel puțin asta susține actorul. Cine știe dacă într-un viitor apropiat se va înfiripa ceva între ei. Rămâne de văzut.

După ce au văzut imaginile în care George apare cu o blondă, mulți au început să își dea cu părerea și să spună că este noua lui iubită, dar cadrul în care se aflau cei doi nu era deloc unul intim, căci ambii erau plini de sânge. Cel mai probabil filmau o scenă dintr-un film. În plus, mesajul care însoțește fotografia cu pricina pare mai degrabă adresat fostei iubite. 

 ”Căci mâinile tale sunt spurcate de sânge și degetele tale cu nedreptate; buzele tale au spus minciuni; limba ta momăie răutate”, a scris George Burcea în dreptul imaginii.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img