marți, 23 aprilie, 2024

George Bush senior, la terapie intensiva la o zi dupa inmormantarea sotiei sale

Distribuie:

Publicat:

Fostul presedinte american George H.W. Bush se afla la terapie intensiva la o zi dupa inmormantarea sotiei sale, Barbara Bush, scrie CNN, conform news.ro.

Bush, in varsta de 93 de ani, a fost internat la Spitalul Metodist Houston duminica dimineata, fiind victima unei infectii care a ajuns in sange, conform purtatorului de cuvant al familiei, Jim McGrath.

„Raspunde bine la tratament si pare ca isi revine. Vom reveni cu informatii cand evenimentele o vor cere”, a adaugat McGrath.

Vezi si: Colosii Rusiei incep sa cada. Decizia lui Putin, dupa sanctiunile americane

Conform unei surse apropiate fostului presedinte, Bush a fost internat la spital cu o infectie care ar putea duce la sepsis, boala care poate fi fatala. Conform sursei, Bush s-ar afla intr-o stare critica.

Sursa a adaugat ca tensiunea lui Bush continua sa scada si au existat momente in care nu se stia daca va supravietui dar ca intre timp, starea lui a devenit stabila.

Dar, avand in vedere varsta sa si infectia, este o situatie foarte serioasa, a explicat sursa.

Bush a dezvaluit acum cativa ani ca sufera de o forma a bolii Parkinson si din aceasta cauza nu se mai poate deplasa, asa ca se foloseste de un scaun cu rotile sau un scuter.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img