marți, 19 martie, 2024

George Simion intervine în scandalul OMV vs. statul român: atacă în instanță contractul

Distribuie:

Publicat:

O echipă de avocaţi, împreună cu Alianţa pentru Unirea Românilor, va ataca în instanţă contractul dintre OMV şi statul român, a anunţat liderul formaţiunii, deputatul George Simion, miercuri, într-o conferinţă de presă la Parlament, inforemază AGERPRES.

"În afară de demersurile legislative, o echipă de avocaţi, condusă de Gheorghe Piperea, în colaborare cu AUR, a iniţiat mai multe procese cu privire la contractul dintre compania OMV şi statul român. Sunt mai multe clauze, considerăm noi că sunt şi motive de neconstituţionalitate în acea lege pe care le vom ataca în instanţă pe parcursul următoarelor luni", a declarat Simion.

George Simion a mai anunţat că parlamentarii AUR au decis, în şedinţa de miercuri, să desemneze un grup care va cerceta contractul care va fi pus la dispoziţia acestuia între statul român şi OMV. El a cerut PSD, PNL, UDMR şi USR "să se poziţioneze faţă de ideea recuperării sub o formă sau alta prin denunţarea acestei legi sau abrogarea ei, prin verificarea tuturor clauzelor contractuale care nu au fost respectate".

Continuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img