vineri, 29 martie, 2024

George Simion lansează la Vaslui candidatura independentă la alegerile europarlamentare-FOTO

Distribuie:

Publicat:

George Simion lansează în județul Vaslui candidatura independentă la alegerile europarlamentare. Vă invităm sâmbătă, 16 februarie, ora 10:00, la conferința dedicată lansării candidatului mișcării unioniste pentru Parlamentul European, George Simion. Evenimentul va avea loc la Camera de Comerț, str. Nicolae Iorga, 82B, Vaslui.

La eveniment vor participa Ionel Popa, președintele Asociației ,,Solidar’’, Ioan Mâcnea, ex-primarul comunei Vetrișoaia, Mona Bujor, primarul comunei Solești, reprezentantul societății civile unioniste din județ, Paul Munteanu, activista Zîna Domintean, interpretul de folk, Ion Chiriac, oameni de cultură, istorici, tineri basarabeni și unioniști din județul Vaslui.

În cadrul evenimentului, George Simion va prezenta planul de dezvoltarea a segmentului de Autostradă Tișița – Albița pe care-l va înainta în Parlamentul European.

,,Ne dorim toți ca Vasluiul să nu își mai piardă prin străinătăți oamenii. Vrem ca Vasluiul să fie conectat la restul țării prin autostradă, să crească numărul fermierilor care atrag fonduri europene, să fie din ce în ce mai cunoscute peste hotare podgoriile din județ. Vrem ca Vasluiul să se ridice, să se ridice județ cu județ și România întreagă. Pe pământul lui Ștefan cel Mare au fost duse cele mai vitejești lupte pentru apărarea țării, acum suntem datori să construim o Românie puternică, demnă, o Românie MARE în Europa”, a declarat George Simion, candidat independent.

George Simion s-a născut și a copilărit la Focșani. A absolvit Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București și programul de masterat la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza’’ din Iași. În 2011 a fondat Platforma Unionistă Acțiunea 2012, alături de care a organizat sute manifestări publice de informare și sensibilizare a opiniei publice cu privire la necesitatea realizării unității naționale. În 2017 a înființat Alianța pentru Centenar, pentru a pregăti și desfășura evenimente cu impact dedicate marcării Centenarului Marii Uniri. Unul dintre acestea a fost Marșul Centenarului, în care s-a mers pe jos 1300 de km, de la Alba Iulia la Chișinău, pentru a purta mesajul Unirii prin toate locurile semnificative pentru România de acum un secol și pentru prezent. George Simion este cunoscut ca militant pentru Unirea României cu Republica Moldova și pentru unitatea românilor de pretutindeni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img