News Flash:

Germanii cauta bucatari din Vaslui

3 Iulie 2013
1958 Vizualizari | 0 Comentarii
bucatari vaslui
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vaslui anunta ca sunt disponibile mai multe locuri de munca pentru Germania, în domeniul hotelier-gastronomic. Anuntul a venit prin reteaua EURES Romania care dispune de 145 de locuri pentru cei care doresc sa munceasca în Germania.  Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn, împreuna cu Marriott Hotel Frankfurt si compania Europa Park Rust, ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: barman (30 de posturi), ospatar (60 de posturi), bucatar (45 de posturi) si manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet (10 posturi).  

Pentru ocuparea posturilor de barman, ospatar si bucatar angajatorii germani solicita persoane care au calificare profesionala încheiata, experienta în domeniu si cunostinte bune sau foarte bune de limba germana (nivel A2 - B1/B2). Angajarea se face pe o perioada de 6 luni, începand cu luna octombrie 2013, respectiv aprilie 2014, în functie de angajator.

Salariul oferit este de 1500 – 2000 de euro brut pe luna pentru ospatar, 1850-1950 de euro brut pe luna pentru barman si 1500 – 2100 euro brut pe luna, în functie de calificare si experienta profesionala pentru bucatar. Timpul de lucru este de 40 – 45,5 ore pe saptamana, se lucreaza în weekend si de sarbatorile legale. Cazarea poate fi asigurata de catre angajator gratuit sau contracost pentru 270 euro pe luna, iar întretinerea poate fi gratuita sau negociabila sau pe cont propriu.  

Pentru posturile de manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet, sunt solicitate persoane care au atat cunostinte foarte bune de limba germana, nivel C2, cat si cunostinte bune de limba engleza, nivel B2, precum si calificare si experienta în domeniu. Selectiile se vor face la Sibiu în zilele de 5-6 septembrie 2013.   Persoanele cu domiciliul în judetul Vaslui, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui.

ajofm vaslui bucatari germania
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 23 queries | Mysql time :0.038363 (s)