vineri, 29 martie, 2024

Gest disperat al tinerei cu leucemie căreia soțul i-a furat banii de tratament și i-a luat copiii  

Distribuie:

Publicat:

 
Ramona Ghineț, căreia judecătorii i-au luat copiii, fiindcă este bolnavă de cancer și stă mai mult prin spitale, își joacă ultima carte
Jefuită, umilită și bătută de fostul soț, tânăra a cerut partajul, pentru a le oferi băieților un acoperiș
Ea a plecat din Franța, unde se afla sub observația medicilor, ca să-și facă dreptate, la tribunal
Ramona, fostă Ghineț, tânăra diagnosticată cu leucemie, aflată la un pas de moarte din cauza soțului care i-a furat banii donați de mii de români pentru efectuarea unui transplant de măduvă, s-a întors în România, pentru un nou proces.

După ce judecătorii au stabilit domiciliul copiilor la fostul soț, tânăra a cerut partajul bunurilor comune, în speranța că, din partea care îi va reveni, le va putea oferi minorilor un acoperiș. Într-un alt proces, tânăra solicitase să ia copiii în Franța, acolo unde ea încă este sub supravegherea medicilor, însă magistrații au respins, definitiv, cererea, stabilind domiciliul minorilor la tată.

„Admite în parte acţiunea formulată de reclamanta Ghineţ Ramona, în contradictoriu cu pârâtul Ghineţ Ciprian. Admite în parte cererea reconvenţională formulată de către pârât. Dispune desfacerea căsătoriei părţilor înregistrată în Registrul Stării civile al Primăriei mun. Oneşti jud. Bacău, sub nr. X/22.08.2009, prin acordul părților. Reclamanta revine la numele avut anterior căsătoriei, respectiv P… . Dispune ca exercitarea autorităţii părinteşti cu privire la minorii X şi Y să fie realizată în comun de către ambii părinți. Stabileşte locuința minorilor la locuința pârâtului”, au hotărât magistrații, obligând-o pe femeia diagnosticată cu leucemie să le plătească minorilor pensie alimentară.

Înainte ca hotărârea de mai sus să rămână definitivă, Ramona Ghineț a încasat o bătaie soră cu moartea de la soțul care a încercat să o bage în pământ, furându-i banii pentru transplantul de măduvă. „Mă simt din nou datoare să vă țin la curent cu se întâmplă în viața mea, pentru că dacă mai sunt acum în viață este datorită multora dintre dumneavoastră care m-ați susținut moral sau material și pentru asta vă mulțumesc. Singura mea vină și vina dumneavoastră este faptul că eu încă mai sunt în viață după lupta cu leucemia… Cel puțin așa consideră fostul meu soț, și anume Ciprian Ghineț, care ieri, după ce am petrecut câteva ore la o pizzerie împreună cu baiatul meu cel mare, în momentul când l-am condus acasă la domiciliul tatălui, pentru că legea așa a hotărât, Ciprian m-a tras în apartament și m-a bătut, mi-a dat cu pumnii și cu picioare chiar de față cu copilul. Ba mai mult, îi spunea copilului să aducă cuțitul, că el o să mă taie. Urmele le puteți vedea și dumneavoastră. Cu greu am reușit să scap din mâinile lui. Am în imagine doar fața speriată a băiatului, care își implora tatăl să nu mă omoare. (…) Instanța a hotărât ca domiciliul să fie la tată, dat fiind faptul că eu trebuie să stau în Franța, deoarece sunt încă sub supraveghere medicală. Am solicitat în instanță ca domiciliul copiilor să fie cu mine in Franta, însă dânșii au decis să stabilească domiciliul la tată deoarece sunt în mediul lor… Exact așa au specificat în acte”, a fost mesajul Ramonei, înainte ca hotărârea dată în procesul pentru custodia copiilor să rămână definitivă.

Ramona Ghineţ a decis să pună punct mariajului cu Ciprian Ghineţ  , cu care are doi copii, după ce acesta i-a furat banii donaţi de mii de oameni într-un cont bancar, destinaţi intervenţiei chirurgicale din Franţa. Ulterior, Ciprian Ghineţ i-a returnat banii. La finele anului 2016, SPYNEWS a dezvăluit, în exclusivitate, că în timp ce soţia lui se afla pe masa de operaţie, "soţul grijuliu" agăţa puştoaice şi susţinea că este divorţat, în speranţa că va ajunge în patul "trufandalelor".
 

sursă

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img