joi, 18 aprilie, 2024

GEST GOLANESC al unei jucatoare din Franta la adresa Irinei Begu! “Nu pot sa cred ca ma bate o tiganca imputita!”, a spus frantuzoaica la adresa romancei

Distribuie:

Publicat:

Un incident care nu face cinste tenisului a avut loc luni seara,la Charleston, in timpul meciului disputat de Irina Begu. Romanca a invins-o pe Caroline Garcia, in trei seturi , iar frantuzoaica a avut o reactie suburbana la adresa Irinei, spunand despre sportiva noastra ca este o “tiganca imputita”

Gestul incredibil al jucatoarei din Hexagon a fost suprins de microfoanele amplasate pe centralul turneului din SUA, dupa un punct castigat de romanca pe finalul setului decisiv. Jucatoarea in varsta de 22 de ani s-a intors cu fata catre tribune si a rostit, in limba franceza, cuvinte injositoare si rasiste: “Nu pot sa cred ca ma bate o tiganca imputita”. Niciuna dintre jucatoare nu a comentat public momentul scandalos, dar pe site-ul de specialitate tennisforum.com au aparut numeroase comentarii care dezaproba gestul frantuzoaicei.

„Nu imi vine sa cred.Vorbesc franceza! Caroline Garcia a facut-o tiganca nenorocita pe Camelia Begu”, a scris,uimit, unul dintre cei care urmareau meciul dintre cele doua.

Reactii asemanatoare cu ale Carolinei Garcia au mai fost vazute la Nick Kyrgios in timpul meciurilor din ATP, insa “bad boy-ul” australian a avut decenta sa nu apeleze la formule rasiste.

Astfel, gestul golanesc al fratuzoaicei pare sa fie primul facut de o jucatoare ce evolueaza la un asemenea nivel. Garcia se afla in Top 100 WTA de aprope trei ani, timp in care a cucerit un titlu WTA si s-a pozitionat pe locul 25 WTA, cel mai bun al carierei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img