sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Gest IMPRESIONANT! Un copil a fost adoptat de un politist care l-a salvat de familia lui abuziva

Distribuie:

Publicat:

Un copil a fost adoptat de un politist, Jody Thompson, din Oklahoma (SUA), care l-a salvat de familia lui abuziva. Agentul de politie l-a cunoscut pe John, un baiat de 8 ani, in urma unui apel, desi nu era in misiune, atunci cand a auzit despre cazul de abuz asupra copilului. Acesta era abuzat ingrozitor de parintii lui, fiind plin de vanatai, subnutrit si racit, dupa ce a fost tinut in apa rece.

Politistul a declarat ca a fost “cel mai rau lucru pe care l-am vazut vreodata”, insa acum este foarte fericit ca a putut sa il salveze pe micut din chinurile la care il supuneau parintii acestuia.

La inceput Jody Thompson nu a spus nimic sotiei Jeannie sau celorlalti copii ai sai despre intentia de a-l adopta John, dar pana la urma a devenit oficial tatal acestuia. Toti cei care au aflat de gestul lui l-au felicitat pentru bunatatea lui si s-au bucurat pentru copilul care a scapat de copilaria nefericita. Dupa doua zile, Jody a fost anuntat de sotia sa ca familia se va mari din nou, fiind insarcinata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img