marți, 23 aprilie, 2024

Gest inexplicabil! Un copil de doar 5 ani si-a gasit mama in streang! Ce a indemnat-o pe femeie sa recurga la acest gest

Distribuie:

Publicat:

Alexandra, o tanara in varsta de 29 de ani, mama a trei copii minori, si-a pus sambata seara capat zilelor, in locuinta sa din comuna Santau. Reporterii PresaSM au  aflat ca femeia a fost gasita de unul dintre copiii sai, in varsta de doar cinci ani, care sunat imediat la rude dupa ajutor. Ceilalti doi copii fiind luati in aceiasi zi de catre fostul sot, care i-a dus la Tasnad. Cu toate ca la fata locului s-au deplasat echipaje de prim-ajutor medical nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta. Gestul este inexplicabil pentru apropiati. Surse din comuna au declarat ca femeia lucra la un supermarket din Tasnad.

Oamenii din comuna nu reusesc sa inteleaga de ce femeia a recurs la acest gest, lasand in urma sa trei copii orfani. Care, cel mai probabil, vor ajunge la rude.

CITESTE SI: Macabru! Doi tineri au fost gasiti morti intr-un bar de Arad

Doi tineri din judetul Arad, in varsta de 23 de ani, au fost gasiti, miercuri dimineata, decedati, fiind impuscati, intr-un bar din localitatea aradeana Tarnova. Conform primelor informatii, cei doi au avut o relatie de concubinaj.

Cadavrele au fost gasite de o cunostinta a uneia dintre victime, care a sunat la 112. Politistii si procurorii criminalisti au ajuns la fata locului si fac cercetari, potrivit news.ro. Conform unor surse din randul anchetatorilor, decedatii sunt o femeie si un barbat, ambii de 23 de ani, care au avut o relatie de concubinaj. Tanara lucra in barul in care a fost gasita moarta. Una dintre ipotezele luate in calcul de catre anchetatori este ca a fost vorba de o crima urmata de o sinucidere. Arma folosita este una artizanala si a fost ridicata pentru expertiza.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img