sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Gest nobil al căpitanului echipei husene ACS Husana dupa autogolul de sambata, 11 septembrie

Distribuie:

Publicat:

Clubul Sportiv ACS Husana, a postat in aceasta dimineata pe reteaua de socializare, un mesaj al capitanului echipei husene . Petru Agrigoroaei, multumeste suporterilor pentru sprijinul pe care il ofera echipei chiar si atunci cand jocul nu este chiar cel asteptat . Totodata, acesta ii asigura ca ACS Husana va da tot ce este mai bun pentru ca rezultatele sa fie cele mai bune . In final acesta le ureaza mult succes celor care maine incep un nou an scolar .

“Bună ziua tuturor suporterilor ACS Hușana Huși!

În numele întregii echipe, doresc să-mi cer scuze tuturor celor care ne susțin pentru semieșecul înregistrat, ieri, pe teren propriu, în compania celor de la Dante Botoșani. Am dat totul, dar, din păcate, nu am obținut decât un punct. Nu e startul de campionat pe care ni l-am dorit, însă vă asigurăm că vom da în continuare tot ce ține de noi pentru a obține victorii și pentru a vă face fericiți!

Miercuri, la Suceava e un nou început și sperăm să obținem prima victorie din acest campionat. Îi indemn astfel pe susținătorii ACS Hușana Huși să fie în continuare alături de noi, pentru că doar împreună cu ei vom reuși să avem rezultatele dorite. Profit de această ocazie pentru a le ura un nou an plin de rezultate excepționale tuturor celor care, începând de mâine, revin pe băncile școlii. O perioadă frumoasă a copilăriei fiecăruia dintre noi! " – se arata in mesajul de pe pagina oficiala si semnat de Petru Agrigoroaei – căpitan ACS Hușana

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img