joi, 28 martie, 2024

Gestul disperat pe care l-a facut Printesa Diana cand era insarcinata cu primul copil. A vrut sa-i atraga atentia printului Charles

Distribuie:

Publicat:

Detalii incredibile ies la iveala despre Printesa Diana a Marii Britanii. Pe vremea cand era insarcinata cu primul copil, Lady Di s-a aruncat pe scari pentru a-i atrage atentia sotului ei, Printul Charles.

Dezvaluirea a fost facuta de fostul majordom Paul Burrell, care a fost extrem de apropiat de Printesa Diana. Acesta a declarat ca a gasit-o pe Lady Di cazuta pe scari in timp ce era insarcinata in patru luni cu primul ei copil, Printul William.

Incidentul a avut loc in anul 1981. Fostul majordom a povestit ca a auzit un zgomot, dupa care a auzit-o plangand pe Printesa Diana. Aceasta a gasit-o prabusita pe scari.

Paul Burrell a afirmat ca printesa Diana s-a prefacut ca s-a aruncat pe scari pentru ca-si dorea sa-i atraga atentia sotului ei, Printul Charles al Marii Britanii. Fostul majordom a tinut sa precizeze ca Lady Di nu i-ar fi facut niciun rau copilului ei.

„S-a prefacut ca a cazut pe scari in timp ce era insarcinata cu William pentru ca isi dorea atentie”, a spus Paul Burrell in cadrul programului de televiziune „The Royal Family, Scandals at the Palace”, potrivit laverdadnoticias.com.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img