joi, 18 aprilie, 2024

Gestul făcut de Meghan Markle la sicriul Reginei Elisabeta a II-a. Prințul Harry, vizibil emoționat

Distribuie:

Publicat:

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Sicriul cu trupul neînsuflețit al suveranei a fost transportat miercuri la Palatul Parlamentului din Londra, unde a participat Familia Regală. Meghan Markle, prințul Harry, Kate Middleton și prințul William au fost și ei prezenți, iar Ducesa de Sussex a făcut un gest emoționant.

Miercuri, 14 septembrie, sicriul cu trupul neînsufleti al Reginei Elisabeta a II-a a fost transportat la Parlamentul Londrei. Cei patru copii ai suveranei și nepoții, prinții William și Harry au mers pe jos, în spatele sicriului. În ciuda tuturor tensiunilor care au existat între cei doi, în aceste clipe dureroase au stat unul lângă altul.

Sicriul reginei a fost depus în cea mai veche începere a Palatului Westminster, iar membrii Familiei Regale și-au arătat respectul pentru Suverană. Ducesa de Sussex și-a arătat și ea respectul față de bunica lui Harry și a făcut un gest memorabil.

Gestul făcut de Meghan Markle la sicriul Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Suverana a condus vreme de 70 de ani Casa Regală din Anglia. Sicriul cu trupul neînsufletit al suveranei a fost depus la Palatul Westminster, iar membrii regali și-au arătat respectul față de regretata Regină. Frații William și Harry, alături de soțiile lor, Kate Midlleton și Meghan Markle au mers împreună în spatele sicriului.

Ducesa de Sussex a făcut un gest memorabil în fața sicriului Majestății sale. Meghan a făcut o plecăciune joasă, în timp ce soțul ei era în spatele ei, cu capul plecat. De obicei, femeile din Familia Regală își pleacă capul în public dacă îl văd pe suveran pentru prima dată în ziua respcetivă.

Prințul Harry, în lacrimi la funeraliile Reginei

Prințul Harry si regina Elisabeta a II-a au avut o relație specială. Deși el a decis să renunțe la responsabilitățile regale și s-a mutat în SUA, suverana i-a respectat decizia, fiind alături de el.

Prezent la procesiunea funerară, Prințul Harry abia și-a stăpânit lacrimile. Acesta a fost surprins în timp ce încerca să-și opreasc lacrimile și părea extrem de emoționat. Astăzi, prințul Harry împlinește 38 de ani, fiind o zi plină de doliu pentru el, dar și pentru întreaga Familie Regală.

Prințul Harry nu are voie să poarte uniforma militară la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Prințul Harry nu are dreptul să poarte uniforma militară la ceremonia de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a, cu toate că a servit în armata britanică timp de 10 ani. Harry trebuie să poarte haine civile, deoarece el a renunțat la îndatoririle membrilor Casei Regale. Așadar, el și prințul Andrew vor fi singurii care trebuie să respecte procolul care le interzice ținuta militară.

Harry și Andrew sunt singurii dintre copiii și nepoții Reginei care au luptat într-un război. Prințul Harry a fost dezamăgit când regina i-a retras titlurile militare onorifice, inclusiv pe cele de căpitan general al Marinei Regale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img