joi, 28 martie, 2024

Gestul sfâșietor făcut de prieteni și iubită în ziua în care Dănuț ar fi împlinit 20 de ani. Tânărul a murit într-un accident tragic în Iași, la finalul lunii mai

Distribuie:

Publicat:

Dănuț ar fi trebuit să împlinească 20 de ani, însă din păcate tânărul a murit într-un tragic accident rutier ce a avut loc la finalul lunii mai, chiar în ziua în care obținuse permisul auto. Prietenii și iubita nu l-au uitat, iar aceștia au făcut un gest sfâșietor pentru tânăr în ziua în care trebuia să-și aniverseze ziua de naștere.

La doar 20 de ani, Dănuț a murit într-un tragic accident rutier provocat de prietenul său, la finalul lunii mai. Tânărul se afla în mașina condusă de amicul lui, moment în care acesta a pierdut controlul volanului și si s-a răsturnat cu autoturismul în afara șoselei. Pentru Dănuț nu s-a mai putut face nimic, iar aceasta a rămas blocat între fiarele mașinii, după care în urma unei explozii a fost ars de viu.

Dănuț ar fi trebuit să împlinească 20 de ani. Gestul sfâșietor făcut de iubită și prieteni în ziua în care trebuia să sărbătorească

Recent el ar fi trebuit să-și sărbătorească ziua de naștere, însă familia, prietenii și iubita lui au mai putut doar să-l plângă și să-și amintească de momentele frumoase pe care le-au petrecut împreună. Cu această ocazie, prietenii i-au ridicat o cruce de fier în formă de inimă în locul unde Dănuț și-a dat ultima suflare, dar au aprins și candele și au adus flori, potrivit bzi.ro.

Iubita lui, Ștefania, i-a făcut un tort, cu toate că Dănuț nu s-a mai putut bucura de el, însă durerea pe care fata o simte în suflet e uriașă și nu poate trece peste pierdea suferită.

”La mulți ani, sufletul meu. Te iubesc”, a scris iubita lui Dănuț în dreptul fotografiei cu tortul pe care apare fotografia lui Dănuț.

Dănuț a fost înmormântat într-un sicriu alb

Tânărul își doarme somnul de veci în cimitirul din localitatea natală din Iași, acolo unde acesta a fost înmormântat la începutul lunii iunie. Trupul său fără viață a fost depus într-un sicriu alb, iar pe ultimul drum al său, Dănuț a fost condus de o mulțime de oameni îndurerați de vestea că tânărul de doar 20 de ani a pierit în tragicul accident rutier.

Dănuț obținuse chiar în ziua tragică permisul auto, iar acesta nici măcar nu a apucat să se bucure de acest document, căci la doar câteva ore după ce a coborât din mașina de examen el a ajuns să rămână blocat în mașina răsturnată, după care corpul i-a luat foc din cauza exploziei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img