vineri, 26 aprilie, 2024

Gheorghe FLUTUR il lauda pe presedintele CJ VASLUI

Distribuie:

Publicat:

Consiliul pentru Dezvoltare Regională Nord-Est s-a întrunit luni, 19 decembrie 2016, la Suceava, în incinta Muzeului de Istorie Bucovina.

Pe agenda ședinței au fost decizii importante, care au avut în vedere aprobarea sistemului de obiective al Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, regulamentului de organizare și funcționare, bugetului de venituri și cheltuieli, dar și informări privind stadiul implementării Programului Operațional Regional, Programului Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice și activitatea recentă de dezvoltare a afacerilor.

 Finalul ordinii de zi a fost rezervat alegerii noului președinte și noului vicepreședinte al CDR Nord-Est, conform regulamentului de organizare și funcționare, pentru un mandat de un an. Astfel, Președinte a fost ales Dl Gheorghe Flutur, Președintele CJ Suceava, iar Vicepreședinte, Dl Costică Macaleți, Președintele CJ Botoșani.

 La preluarea mandatului, Gheorghe Flutur a declarat: ‘Am un parteneriat de durată cu ADR Nord-Est. În 2012 am dărâmat niște cutume dar, uitându-mă la gradul de absorbție pentru POR 2007-2013, îmi dau seama că demersurile noastre au avut efect. Ne aflăm în Muzeul de Istorie, pentru care se vând acum 200.000 de bilete după renovare — aceasta este amprenta pe care trebuie să o lase un proiect in realitatea noastră. Cred că ar trebui să vorbim mai mult despre lucrurile bune. Am apreciat coerența echipei Dlui președinte Buzatu de la Vaslui, care a fost foarte eficient în ședințele organizate. De asemenea, adresez felicitări ADR Nord-Est, o echipă de profesioniști, și îmi exprim, alături de colegii din consiliu, deschiderea pentru o colaborare strânsă în interesul cetățenilor regiunii noastre.

sursa:agerpres.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img