vineri, 19 aprilie, 2024

Gheorghe Nichita, primarul suspendat al Iasiului,RETINUT de DNA

Distribuie:

Publicat:

Gheorghe Nichita, primarul suspendat al Iasiului, si omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, patronul grupului de firme UTI, au fost retinuti, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, intr-un dosar in care sunt cercetate fapte directe de coruptie.

Primarul-suspendat al municipiului Iasi a fost pus sub acuzare in dosarul in care a fost retinut patronul UTI Grup, Tiberiu Urdareanu. Gheorghe Nichita a fost retinut in aceasta seara pentru 24 de ore, sustin surse judiciare.

Gheorghe Nichita a fost citat pentru a se prezenta astazi la DNA, el fiind insa citat in dosarul care este deja acuzat ca ar fi pus Politia Locala sa isi spioneze amanta.

Sursele au mai aratat insa ca Nichita este audiat in dosarul in care Tiberiu Urdareanu a fost retinut pentru 24 de ore, acuzatiile fiind de luare de mita. Aceleasi surse au mai aratat ca Nichita ar fi pretins un procent de 10% din contractul de management a traficului rutier de la Iasi. Suma vehiculata este de 5 milioane de euro.VEZI CONTINUAREA PE BZI.RO (CLICK AICI)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img