News Flash:

"Ghertoiul" Corneliu Bichinet a comis-o din nou de ziua Unirii

27 Ianuarie 2014
4075 Vizualizari | 0 Comentarii
Ziua Micii Uniri 33
Vicepresedintele Consiliului Judetean Vaslui, Corneliu Bichinet, a fost prezent pe 24 ianuarie, ziua “Micii Uniri”, in municipiul Husi, unde a asistat alaturi de prefectul Radu Renga si Ioan Ciupilan, primarul Municipiului Husi la ceremonia dedicata marelui domnitor Alexandru Ioan Cuza.

Din proprie initiativa, Vicepresedintele CJ Vaslui, a decis ieri la ceremonia dedicata domnitorului husean, sa se intoarca cu spatele spre bust argumenand faptul ca “eu vorbesc cu oameni, nu cu statuile. Oamenii sunt importanti”.

Acest ghertoi din conducerea Consiliul Judetean Vaslui  a dat dovada la ceremonia organizata de Primaria Husi si Batalionul 202 de o lipsa de bun simt. Practic, ar putea fi un “ghertoi” cu acte in regula, asta dupa ce, la ceremonia dedicata lui Al. Ioan Cuza a decis sa tina un discurs sublim cu spatele catre bustul domnitorului, tratandu-l efectiv cu fundul pe aceasta.

De aici reiese modalitatea de abordare a intregului CJ Vaslui  a adevaratelor valori, opinii si principii, tratandu-le cu fundul.
Un exemplu demn de urmat pentru acest ghertoi este primarul Ioan Ciupilan care a ales sa isi schimbe pozitia in asa fel incat in orizontul sau vizual sa cuprinda pe locuitorii din Husi veniti la ceremonie cat si bustul domnitorului.

Galerie Foto

Ziua_Micii_Uniri_1
corneliu bichinet municipiul husi radu renga ioan ciupilan cj vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1442 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029947 (s)