News Flash:

GHERTOIUL de BARLAD RECIDIVEAZA. A numit o jurnalista” ANIMALA”

29 Octombrie 2014
1536 Vizualizari | 0 Comentarii
Iesirile necontrolate ale primarului Constantin Constantinescu, zis nea’ Titi, se tin lant. Spre finalul sedintei extraordinare a Consiliului Local Barlad din 28 octombrie, in fata tuturor consilierilor locali si a presei locale, a jignit doua persoane fara a tine cont ca este intr-o institutie publica, nu pe maidan.

Iritat ca un consilier local a cerut anumite clarificari despre unul din proiectele propuse spre aprobare, despre care nu s-a discutat anterior cu cei din opozitie, primarul Constantinescu a ridicat tonul amenintator. “Domnu'... Nu ma mai provocati atata cu presa dumnevoastra de rahat! Esti satisfacut, are Cezara (n. r. Cezara Mironica - Vremea Noua) ce sa scrie, da? I-ai dat o painita animalei! Uite! Uite animalu' ce satisfacut e! Uite animalu' ce satisfacut e".

Daniel Buzamat (PMP), cosilierul apostrofat, a avut o reactie pe masura. “Animal sunteti dumneavoastra”, a pus acesta in timp ce clefaia o gumita.

“Animalele” sunt aceleasi persoane care, tot in cadrul unei sedinte a CLB din martie a.c., au fost amenintate cu moartea. "Sunt imuna, nu mai comentez", a spus, pentru "Adevarul", Cezara Mironica, jurnalista calomniata.

Primarul Constantinescu foloseste acelasi limbaj necizelat si calomnios la adresa tuturor celor care nu-i sunt pe plac. Pe fostul manager al Spitalului Municipal de Urgenta Barlad l-a umilit in fata colectivului cu replica. “Eu n-am nevoie de spital. Iesi afara porcule”.
Sursa: Adevarul.ro
nea titi 28 octombrie consilierilor locali maidan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 35 queries | Mysql time :0.038845 (s)