News Flash:

Ghici cat castiga Mihaela Radulescu pentru o editie "Duminica in familie"

30 Iulie 2013
4178 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihaela Radulescu
Mihaela Radulescu avea, pe vremuri, un salariu urias! Vedeta lua doar pe o singura editie a emisiunii “Duminica in familie” circa 10.000 de euro, in plus, ea mai primea si alte sume de bani daca era implicata in proiectele postului!

In perioadele de glorie pe “sticla”, Mihaela a rivalizat cu Andreea Marin si in privinta salariului, ea fiind foarte bine remunerata de sefii postului condus de Dan Voiculescu. Astfel, surse din televiziune sustin ca salariul divei era colosal si nimeni nu il putea intrece.

“Raduleasca primea in jur de 10.000 de euro pe editie la “Duminica in familie”, in medie cam 40.000 de euro pe luna sau 50.000 de euro, in cazul in care erau cinci emisiuni in direct! Mai mult, ea mai participa si la alte actiuni ale postului, care ii cresteau onorariul la circa 55.000-60.000 de euro per total, in special in perioada de iarna!  Mihaela era considerata vedeta incontestabila a postului si era platita corespunzator!”, a povestit o persoana din echipa vedetei.

De altfel, Mihaela Radulescu a fost platita regeste si dupa ce emisiunea ei a fost scoasa din grila si difuzata doar in zile de sarbatoare! Onorariul era cam acelasi, plus asigurarea tuturor platilor, de la avion dus-intors Bucuresti-Nisa pana la alte cheltuieli pe care diva le avea pe plaiuri mioritice!

mihaela raadulescu duminica familie salariu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 23 queries | Mysql time :0.037250 (s)