vineri, 29 martie, 2024

Gigi Becali a facut ANUNTUL! FCSB i-a transferat pe Romario Benzar si Dragos Nedelcu de la FC Viitorul

Distribuie:

Publicat:

Echipa de fotbal FCSB i-a transferat, astazi, pe fundasul dreapta Romario Benzar si pe mijlocasul central Dragos Nedelcu de la FC Viitorul Constanta, pentru suma de 2,7 milioane de euro, a anuntat finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, intr-o conferinta de presa.

Pe langa cele 2,7 milioane de euro, echipa patronata de Gheorghe Hagi va primi cate 20% procente dintr-un eventual transfer in ambele cazuri.

”Eu nu pregatesc neaparat prezentul, pregatesc viitorul. Vreau sa fac o echipa care sa faca fata cu Manchester, cu Real, acesta e visul meu si asta urmaresc… Cand iei doi jucatori cei mai buni din tara pe postul lor nu e normal sa fii fericit? El (Nedelcu) are o clauza de 50 de milioane (de euro), el (Romario Benzar) are o clauza de zece milioane”, a declarat Becali.

”Pe Nedelcu l-a luat de fundas central, asa l-am vazut acum patru ani. Nu poate sa fie mai bun decat Casemiro ca mijlocas central, dar decat Pique poate sa fie ca fundas central. In scurt timp viitorul echipei nationale in centrul apararii va fi Balasa si Nedelcu, cu Benzar fundas dreapta”, a adaugat Becali. 

Dragos Nedelcu (20 ani) a declarat dupa ce a semnat contractul: ”Este a doua sansa primita, a trebuit sa profit de ea, pentru ca e un pas inainte pentru mine. Steaua (FCSB, n. red.) e cel mai mare club din Romania si trebuie sa dau totul aici ca sa demonstrez ca merit sa joc aici. Am dorit foarte mult sa ajut Viitorul sa treaca turul preliminar (in Liga Campionilor, n. red.), dar nu am reusit, din pacate, si a trebuit sa profit de aceasta sansa”.

La randul sau, Romario Benzar a afirmat: ”Sunt foarte fericit, ma bucur ca dl Gigi m-a dorit, la ora 1,00 m-a sunat, la unu si un minut i-am spus ca vreau sa vin. Sper sa avem multe reusite, sa ne calificam in grupele Champions League si sa fim campioni. Nu vreau sa declar ca ceilalti jucatori care au venit ca vom lua campionatul, vom munci la fiecare meci si speram ca la final sa iesim campioni”.

Romario Benzar a marturisit ca pentru el a contat si ca fratele sau, Daniel, este tot la FCSB. In lotul vicecampioanei Romaniei se mai afla si alti jucatori care au evoluat in trecut la FC Viitorul, fundasul Mihai Balasa, mijlocasii Florin Tanase, Vlad Achim, Robert Grecu (imprumutat de la constanteni, n. red.), atacantul Denis Alibec

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img