vineri, 19 aprilie, 2024

Gigi Becali a scos banii: Ofera 500.000 de euro pentru 4 fotbalisti de la Gaz Metan Medias

Distribuie:

Publicat:

Gaz Metan şi FCSB sunt în dispută în urma plecării lui Mihai Teja la vicecampioana României. Medieşenii şi-au lăsat antrenorul să plece liber, dar aşteptau şi transferul, la pachet cu Teja, a unui jucător în schimbul a 400.000 de euro.

Gigi Becali oferă doar 500.000 de euro pentru trei-patru jucători. Acum, după ce conducerea a susţinut că schimbă foaia cu FCSB şi că va îngreuna transferurile, impresarii fotbaliştilor ameninţă cu o metodă inedită. Iulian Cristea, Antoni Ivanov, Carlos Fortes, Luis Aurelio, Ely Fernandes şi Boubacar Fofana sunt fotbaliştii despre care s-a scris că pot ajunge la FCSB, iar Becali propune 500.000 de euro pentru trei-patru dintre aceştia, susţine ProX.

Propunerea nu e pe placul lui Gaz Metan, care şi-ar fi dorit ca cedarea lui Teja la FCSB să fie urmată de un singur transfer, dar în schimbul a 400.000 de euro, sumă care ar scoate din insolvenţă clubul din Ardeal. Astfel, în urma acestei neînţelegeri a pornit un război al declaraţiilor între cele două formaţii.

Sursa citată notează că Becali ar fi dispus să ofere până într-un milion de euro, dacă în afacere ar fi inclus şi Darius Olaru, dar medieşenii nici nu au vrut să audă. Mijlocaşul este cel mai important produs al lui Gaz Metan, iar în schimbul său ar putea primi bani buni de la echipe din afara României.

În urma acestor evenimente, impresarii şi-au intrat în rol şi au ameninţat că fotaliştii doriţi de FCSB nu se vor antrena dacă cei care conduc Gaz Metan nu-şi schimbă atitudinea faţă de ofertele venite pe adresa clubului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img