joi, 25 aprilie, 2024

Gigi Becali, dans uimitor pe Arena Națională. Latifundiarul a nu și-a putut stâpâni entuziasmul și s-a urcat pe scaune

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali a devenit viral în câteva minute cu dansul lui de pe Arena Națională. Entuziasmul pe care l-a simțit când a văzut că FCSB a dat gol l-a făcut pe latifundiar să se urce pe scaune și să arate mișcări uiumitoare, spre deliciul microbiștilor.

Gigi Becali a împlinit 64 de ani vara aceasta, dar a arătat tututror cât de bine se ține cu un dans impresionant pe Arena Națională. Chiar în timpul partidei FCSB vs Viking, patronul clubului sportiv s-a urcat pe scaune și a început să-și arate cele mai bune mișcări, de bucurie că echipa lui a dat primul gol și a egalat.

Gigi Becali a dansat cu entuziasm pe Arena Națională

Din păcate pentru omul de afaceri, partida s-a încheiat 1-2 pentru oaspeți, dar momentul său de bucurie a făcut deja înconjurul Internetului. Latifundiarul s-a bucurat atât de mult de golul dat de echipa sa, încât nu a mai putut să aștepte finalul meciului pentru a face surprinzătorul dans al victoriei.

Chiar dacă meciul a fost câștigat de Viking, Becali a avut un nou minut de faimă. In clipul video se vede cum afaceristul dansează din șolduri, pe scaune și ridică mâinile în sus, ca semn al victoriei. La final, pe fundal se aude un ”Bravo, nea Gigi!” din partea celui care a filmat întregul spectacol, moment în care latifundiarul sare de pe scaune, dovedind încă o dată că se află într-o formă fizică de invidiat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img