vineri, 29 martie, 2024

Gigi Becali nu se da batut dupa ce a pierdut un nou proces cu CSA: “Mai e o cale de atac”

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali, 59 de ani, nu se da batut, desi a pierdut definitiv procesul cu CSA in ceea ce priveste numele "Steaua Bucuresti".

"Asta este, ce sa fac acum?! Sa dansez, ce sa fac?! Aia e! Imi puneam mari sperante, dar daca asa a dat, ce pot sa fac?!

Mai e o cale de atac la Curtea Europeana de Justitie. O sa mergem si acolo, normal! Daca in tara noastra nu mai e dreptate, mergem la straini sa ne faca dreptate! Cred ca s-a bagat Dumbrava de la SRI", a spus Becali, citat de TV Digi Sport.

 

FCSB poate avea noi probleme pe 9 mai, cand CSA i-a intentat un alt proces echipei lui Becali pentru a-si recupera prejudiciul de 37 de milioane de euro.

"Cum sa zici ca ti-am adus eu prejudiciu daca tu nu faceai fotbal, nu aveai voie sa faci fotbal…? Cum sa zici ca ti-am adus eu prejudiciu ca vindeam castraveti, iar tu vindeai rosii?! Tu nu aveai voie sa vinzi castraveti. Plus de asta, eu nici nu vindeam. Eu nu faceam marketing cu produse cu marca. Eu nu ti-am adus niciun prejudiciu, nici nu am avut beneficiu, pentru ca nu faceam marketing", a mai spus Becali.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img