joi, 25 aprilie, 2024

Gigi Becali vine cu o ofertă pentru protestatarii din Piața Victoriei: Mă dau jertfă pentru țara asta

Distribuie:

Publicat:

Omul de afaceri Gigi Becali, cel care a ieșit în Piața Victoriei în timpul protestelor pentru OUG 13, susține că acum nu dorește să iasă în stradă și îi îndeamnă pe tinerii protestatari să aleagă calea democratică pentru a schimba lucrurile în această țară.

”Construim un partid, eu nu vreau nicio funcție, mă dau jertfă pentru țara asta. Eu conduc acest partid, că ei nu au lider și evaluez fiecare om în parte. Haideți să facem un partid care să ridice țara asta!

Dar credeți că ei vor asta? Nu, ei nu asta vor. Când le spui să treacă la muncă, ei vor să se întoarcă pe Facebook”, a spus Gigi Becali, la România TV.

Gigi Becali a explicat că a ieși în stradă la fiecare decizie a Guvernului sau a Parlamentului nu conduce către democrație, ci către nesupunere socială. ”Când a fost cu OUG 13 a trebuit ieșit în stradă pentru că altfel nu-i poți opri pe bandiți (…) Când sunt doi oameni întotdeauna trebuie să fie șef, așa funcționează lumea asta! Trebuie făcute schimbările pe căi democratice, nu doar cu proteste în stradă, cum nu ne convine ceva cum una, două ieșim în stradă”, a mai spus Gigi Becali.

 

stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img