News Flash:

Gigi Netoiu a solicitat schimbarea regimului de detentie. Judecatoria Craiova a amanat cauza pentru 8 mai

24 Aprilie 2014
2735 Vizualizari | 0 Comentarii
Judecatoria Craiova a amanat pentru 8 mai luarea unei decizii in cazul unei solicitari a lui Gigi Netoiu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor si incarcerat la Penitenciarul Craiova, de a i se schimba regimul de detentie din inchis in semi-deschis.


 Gigi Netoiu s-a prezentat, joi dimineata, la Judecatoria Craiova, unde s-a luat in discutie solicitarea acestuia de a i se schimba regimul de detentie din inchis in semi-deschis sau deschis.

Inainte de a intra in sala de judecata, Netoiu a declarat ca spera ca magistratii sa fie corecti in judecarea cererii sale.

Gigi Netoiu a formulat o cerere de schimbare a regimului de detentie pe care a inaintat-o judecatorului delegat pe langa Penitenciarul Craiova, insa aceasta a fost respinsa. Ulterior, avocatii lui Netoiu au contestat incheierea, solicitarea urmand sa fie luata in discutie de magistratii Judecatoriei Craiova.

Instanta a amanat insa, joi, pentru 8 mai luarea unei decizii in cazul solicitarii lui Gigi Netoiu, motivand ca trebuie sa analizeze si o alta cerere care se va judeca, vineri, pe fond, tot la Judecatoria Craiova, si care ar avea acelasi obiect.

"S-a amanat cauza pentru 8 mai tocmai pentru ca mai exista o cerere similara, iar instanta va hotari daca este vorba de acelasi tip de cerere ca cel de astazi, astfel incat la urmatorul termen sa se poata pronunta o solutie daca este cazul pentru ambele cereri", a declarat vicepresedintele Judecatoriei Craiova, Mihai Marin.

In prezent, Netoiu este incarcerat in Penitenciarul Craiova, unde executa pedeapsa in regim inchis.

In 4 martie, Curtea de Apel Bucuresti, la condamnat pe Gigi Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori. Im acelasi dosar au mai fost condamnati Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, George Copos la trei ani si opt luni, Mihai Stoica la trei ani si sase luni, Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, Victor Becali la patru ani si opt luni, Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile.

Victor Becali, Ioan Becali si Cristian Borcea sunt incarcerati la Penitenciarul Poarta Alba, unde pedepesele se executa in regim deschis sau semideschis, iar Gica Popescu, Mihai Stoica si George Copos, la Rahova, care are regim inchis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032486 (s)