vineri, 29 martie, 2024

GIMNASTELE BARLADENE AU FOST LA INALTIME

Distribuie:

Publicat:

In acest weekend la Barlad s-a desfasurat cea de a opta editie a concursului  „Andreea Rãducan”.

120 de gimnaste inscrise  la 14 cluburi din tarã au participat la competitie. Evenimentul  este dedicat gimnastelor din categoria junioare III, de nivel 1 si 2, cu varste cuprinse intre 8 – 10 ani. Micutele gimnaste au avut de trecut cinci probe individuale, fiind vorba de sãrituri, paralele, barnã, sol si individual compus dar si pe echipe.

Pe 5 mai au evoluat  junioare III, nivel 1 aici participand si echipa CSS Barlad, formatã din Andra Donose, Beatrice Irimescu, Amalia Balan si Stefania Coseru . In urma prezentarii acestea au castigat  locul I pe echipe, locul 2 la individual compus prin Andra Donose, precum si pe aparate au obtinut patru medalii: Andra Donose – locul 3 la sãrituri, paralele si la barnã, Beatrice Irimescu locul 1 la paralele.

In ultima zi de competitie , la nivel 2, gimnastele barladene  Bianca Balan, Ilinca Balan, Anastasia Balaur si Ioana Balan au intrat in sala. Sportivele au urcat pe podium la barna:locul 1 -Bianca Teodora Balan, la sol medalie de aur castigata de Ilinca Balan, la paralele – medalie de argint  Ioana Claudia Balan si sãrituri – locul 3  Anastasia Balaur.

Gimnasta Anastasia Balaur a luat medalia de argint la individual compus. La individual compus, sportiva Anastasia Balaur a ocupat locul 2.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img