joi, 25 aprilie, 2024

Gina Pistol, aparitie surprinzatoare in serialul „Fructul oprit”. Prezentatoarea cocheteaza cu actoria

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol joaca in Fructul oprit'. Prezentatoarea Asia Express' isi face aparitia in episodul cu numarul 30 din cel de-al doilea sezon al serialului.

M-am bucurat foarte mult sa reintalnesc oameni dragi', marturiseste Gina Pistol, care nu se afla la prima experienta de acest gen. A fost o placere sa fiu pe platourile de filmare ale serialului si sa petrec un sfert de zi alaturi de echipa <>. Este o atmosfera foarte frumoasa la filmari, s-a ras, s-a improvizat, nici nu stiu cand a trecut timpul atat de repede. A fost super fain si a mers totul usor', a adaugat Gina. Aceasta isi interpreteaza propriul rol in Fructul oprit' si va putea fi vazuta de telespectatorii Antenei 1, miercuri, de la ora 20.00, in episodul 30 din sezonul 2.

Oltenii Sile si Lina Boasca (Marian Ralea si Adriana Trandafir), dar si Costica (Liviu Varciu) au parte de o surpriza de proportii in momentul in care Gina isi face aparitia in Snagov. Tanta (Doinita Oancea) o va cunoaste astfel pe femeia, care il alinta Costi pe sotul ei si care a facut-o sa traiasca clipe de gelozie. Asa ma bucur ca te cunosc!', ii marturiseste Gina Tantei.

Gina Pistol, despre relatia cu Smiley si viitorul lor

Viata ei a fost una in care suisurile si coborasurile si-au facut loc deopotriva, insa Gina Pistol traieste acum cea mai fericita perioada din viata ei. Ii merge snur si-n viata profesionala, si-n viata sentimentala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img