vineri, 29 martie, 2024

Giulia, fetita disparuta din Oltenita, a fost gasita moarta! Parintii s-au prabusit de durere cand au aflat cum a fost gasit trupul fiicei lor

Distribuie:

Publicat:

Giulia Ionela Gabriela Colgiu, copila de trei anisori din judetul Calarasi, a fost gasita fara suflare. Trupul micutei a fost descoperit dupa ce mai multe echipe de cautare si salvare au scotocit fiecare loc din jurul casei. Anchetatorii au declarat ca, la prima vedere, fetita nu a suferit leziuni, insa s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspecta.

Parintii micutei Giulia sunt in stare de soc, dupa ce au primit vestea trista. In aceasta dimineata, fetitaa disparuta a fost gasita inecata in raul Arges, la o distanta de aproape doi kilometri de casa, dincolo de Oltenita spre Dunare, potrivit observator.tv. Anchetatorii iau in calcul orice ipoteza cu privire la moartea fetitei, inclusiv neglijenta parintilor.

Conform celor mai noi informatii, Giulia ar fi plecat singura din curtea parintilor si nu din fata portii. In plus, se pare ca nu era supravegheata, iar cand parintii au descoperit ca aceasta lipseste, ei au dat alarma la numarul de urgenta 112.

Va reamintim ca  Politistii au lansat un apel si au cerut ajutorul oamenilor ca sa o gaseasca pe Giulia Ionela Gabriela Colgiu.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img