vineri, 29 martie, 2024

Google Maps face noi modificări. Aplicația introduce trei funcții noi. Toți utilizatorii trebuie să știe

Distribuie:

Publicat:

Google Maaps este una dintre cele mai cunoscute și utilizate aplicații de la Google. Aceasta pregătește o nouă actualizare, și introduce 3 funcții. Uitilizatorii Android și iOS vor putea testa noua aplicație abia peste trei săptămâni.

Ce presupune noua actualizare Google Maps

Noua actualizarea a aplicației Google Maps va mai lansa câteva funcții noi. Una dintre acestea va fi foarte utilă persoanelor care sunt pasionate de ciclism sau trasee cu bicicletă.

O altă funcție pe care Google Maps a integrat-o în aplicație îți va trimite notificări de fiecare dată când un prieten sau o persoană apropiată pleacă sau ajunge dintr-un anumit loc.

Așadar, vei putea seta aplicația să te informeze atunci când ajunge persoane respectivă, în cazul în care urmează să te întâlnești cu ea într-un anumit loc.

Pentru a putea face acest lucur, persoana în cauză va trebui să îți ofere acces la locația sa. Aceasta va fi informată de fiecare dată când vei face cererea de urmărire, putând să o accepte sau să o respingă. Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi simbolul profilului și să selectezi partajarea locației pentru a putea începe procesul.

Google Maps, noi funcții pentru utilizatorii săi

O altă funcție pe care utilizatorii o vor avea pe aplicatia Google Maps, va fi în lansarea unor vederi din aer ale aproximativ 100 de monumente din orașe cunoscute precum Barcelona, Londra, New York, San Francisco sau Tokyo.

Această funcție se numeșe "Surround View", iar cu ajutorul ei vei putea explora în mod virtual clădiri faimoase din Europa. Ca funcția să meargă va trebui să selectezi secțiunea de "Fotografii" din Google Maps, apoi va trebui să cauți un reper dintr-un oraș și să vezi dacă acesta este disponibil.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img