News Flash:

Google, protectie extrema pentru persoanele care au nevoie ca datele din conturile lor sa fie mereu in siguranta,

5 Mai 2018
713 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 Advanced Protection Program Google

Google a anuntat includerea aplicatiilor native ale sistemului de operare iOS in programul Advanced Protection Program, cel pe care l-a lansat pentru propriile servicii in cursul anului trecut.

Prin acest sistem, Google vrea sa ofere protectie extrema pentru persoanele care au nevoie ca datele din conturile lor sa fie mereu in siguranta, precum jurnalisti, demnitari, persoane publice, sau orice persoana cu date ce trebuie protejate cu strictete.

Google le ofera celor care fac parte din programul Advanced Protection Program posibilitatea de a isi securiza conturile folosind multiple sisteme de autentificare, inclusiv SMS, o cheie de autentificare fizica, si nu doar atat.

 

Google limiteaza partajarea de date din cont cu servicii terte, iar in cazul accesului fraudulos al conturilor, Google ofera masuri de protectie suplimentare in comparatie cu ceea ce au parte utilizatorii obisnuiti ai serviciilor sale.

Google ofera protectie maxima pentru noi aplicatii. Google inclus in programul Advanced Protection Program si aplicatiile native Mail, Calendar si Contacts disponibile in iOS, astfel ca inclusiv utilizatorii iphone vor putea beneficia de acest sistem avansat de protectie. Incepand de astazi poate fi activata protectia programului Advanced Protection Program si pentru aplicatiile celor de la Apple, el existand deja in aplicatiile native Google.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1403 (s) | 34 queries | Mysql time :0.048210 (s)