News Flash:

“GRADINITA MILENIULUI III” - SIMPOZION REGIONAL-FOTO

29 Iunie 2014
4453 Vizualizari | 0 Comentarii
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.9243 RON (0.0000)
USD: 4.1120 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Sambata, 28 iunie 2014, s-a desfasurat la Gradinita cu P.P. Nr. 12 Husi, Sesiunea regionala de referate si comunicari metodice “GRADINITA MILENIULUI III”, avand urmatoarea tema:” Educatia pentru societate - caramida in educarea viitorului cetatean european”. Simpozionul se afla in calendarul activitatilor extracurriculare al I.S.J. Vaslui, este la a V-a editie si se adreseza cadrelor didactice din invatamantul prescolar din judetele: Vaslui, Bacau, Botosani, Braila, Iasi si Suceava.
Simpozionul a fost coordonat de I.S.J Vaslui prin inspectorul de specialitate prof. Popescu Zoica si organizat de catre Gradinitele Nr. 12, 6, 2 si 10 Husi prin urmatoarele cadre didactice: prof. Gutu Mihaela, educ. Pascal Liliana, prof. Berica Ecaterina, prof. Calancea Alina.

Parteneri si institutii implicate: Casa Corpului Didactic Vaslui, Primaria Municipiului Husi, Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Vaslui, Mass-media locala: „Obiectiv de Vaslui” „Buna ziua Vaslui”, Gradinita cu PP nr. 22 Botosani, Gradinita cu PS, Agricola” Bacau, Gradinita cu PP “Crai Nou” - structura Scolii Gimnaziale “Mihail Sadoveanu” Bacau, Gradinita cu P. P. NR. 39 Braila, Gradinita cu P. P. NR. 12 Iasi, Gradinita cu P.N. Moldova Sulita – structura Scolii Gimnaziale Moldova Sulita, jud. Suceava

Prin acest simpozion cadrele didactice organizatoare si-au propus sa promoveze experienta didactica pozitiva in legatura cu activitatile din cadrul Educatiei pentru societate, aceasta avand un rol deosebit de important in educarea copiilor si tinerilor pentru a deveni cetateni responsabili la nivel national sau international.

Un alt scop al simpozionului este acela de a promova si incuraja initiativele de succes in randul cadrelor didactice, crearea oportunitatii unui schimb de experienta, valorificarea experientelor obtinute in cadrul procesului instructiv educativ in vederea cresterii calitatii in invatamantul prescolar.
Totodata, aceasta sesiune regionala de referate si comunicari metodico-stiintifice este gandita ca o modalitate de dinamizare a relatiilor dintre institutiile partenere, gradinitele implicate in proiect si in mod special a cadrelor didactice din invatamantul prescolar.

La activitate au fost invitati din partea I.S.J. Vaslui, C.C.D. Vaslui, Primaria Mun. Husi, Biblioteca municipala „M. Ralea” Husi, Cotidianul „Buna Ziua Vaslui”, au participat educatoarele din Husi, Vaslui si Barlad.

Agenda zilei a cuprins deschiderea oficiala a simpozionului de catre inspectorul de specialitate invatamant prescolar prof. Popescu Zoica, prezentarea lucrarilor cuprinse in revista simpozionului, dar si vizitarea unor obiective importante din municipiul Husi: Muzeul Viticol al Colegiului Agricol “Dimitrie Cantemir”, Manastirea “Schimbarea la Fata”.
Coordonatorul simpozionului inspectorul pentru inv. prescolar prof. Popescu Zoica a felicitat atat cadrele didactice care s-au implicat in organizarea simpozionului, cat si pe cele care au sustinut cu profesionalism lucrarile medodico-stiintifice, acestea aducand un plus de valoare in ceea ce priveste educarea copiilor prescolari in spiritul valorilor morale, pentru a deveni buni cetateni europeni.

Galerie Foto

foto5
sambata 28 iunie 2014 sesiunea regionala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1762 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037379 (s)