marți, 19 martie, 2024

GREU DE INTRAT IN SPITALUL BARLĂDEAN

Distribuie:

Publicat:

Managerul Spitalului  de Urgenta „ Elena Beldiman” din Barlad a fost angajat si plătit din bani publici pentru opacitate si lipsa de transparentă.                                                                    

Pus pe linie de partid,  instalat de edilul Boros ( bineînțeles pe baza „competentelor si a indicatorilor de performanța” cu care se lauda) acesta a început sa muncească pentru comunitatea locala.                                                                                         

După ce a interzis accesul la informațiile publice, deși exista legea 544 ce se ocupa de acest capitol, acum acesta a mai scos ceva din „ puțurile gândirii”. Jurnaliștii vor primi informații doar după ce vor depune acreditarea si vor demonstra studiile in domeniu, conform declaratiei purtatorului de cuvant , Adrian Gheorghiu. Adică, pe întelesul tuturor, toți cei care vor dori un punct de vedere trebuie sa facă dovada faptului ca sunt ziaristi. Adică sa prezinte diploma de licenta care , certifica acest lucru.                                                                                                                                          

Este o premiera in acest domeniu , nici o instituție sanitara publica din România nu a emis o astfel de inepție. Dar Cornel Decuseara își dorește sa ajungă pe prima pagina a ziarelor cu o astfel de decizie. Ii transmitem domnul director ca dacă nu ii convin întrebările primite din parte mass-media poate trece, pe baza competentelor extraordinare pe care le are, in sistemul privat. Si in ciuda piedicilor puse  putem afla tot ceea ce ne interesează de la surse din rândul spitalului. Acestea nu au nevoie de studii de specialitate pentru a ne oferi informațiile pe care Dvs nu doriți sa ajungă la noi. Am solicitat si explicația primarului Boros dar care nu ne-a parvenit. Oricum , transparentă cu care se lauda Boros in campania electorala este pusa in practica chiar de protejatul lui. Așteptam cu interes viitoarele realizări , pentru ca dumnealui încasează niște bani publici, in domeniul reformei si modernizarii spitalului bârlădean.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img