joi, 25 aprilie, 2024

Grindeanu despre discursurile ministrului Muncii la ONU: Eu as fi vorbit in romana, cu traducator

Distribuie:

Publicat:

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a declarat, sambata, la Timisoara, ca daca ar fi fost in locul ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, ar fi sustinut cele doua discursuri la ONU in limba romana, cu traducator, dar a spus ca apreciaza efortul depus, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Intrebat de jurnalisti in cadrul unei conferinte de presa organizata la sediul Consiliului Judetean Timis, sambata, despre discursurile in engleza si franceza sustinute de Lia Olguta Vasilescu la ONU, care au devenit virale, Sorin Grindeanu a afirmat ca apreciaza efortul depus, dar ca el ar fi vorbit in limba romana.
„L-am auzit si pe Boc vorbind in engleza si pe foarte multi. Nu se dau examene de limbi straine in momentul in care ocupi o functie de ministru. Trebuie sa stii domeniul pe care-l gestionezi. Eu apreciez, pana la urma, efortul Olgutei de a vorbi si in engleza si in franceza, la doua zile una dupa alta. In locul ei, eu as fi vorbit in romana, cu traducator, pentru a fi cat se poate de clar”, a declarat premierul Sorin Grindeanu.
Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut, saptamana aceasta, doua discursuri in engleza si in franceza la deschiderea sesiunii Comisiei ONU pentru conditia femeii, care au devenit virale, intrucat oficialul roman nu stapanea cele doua limbi straine. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img