News Flash:

Gulas unguresc la ceaun. Secretele retetei traditionale

3 Iulie 2017
2158 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8750 RON (0.0000)
USD: 4.1874 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Reteta celui mai bun gulas unguresc la ceaun. Gulasul unguresc este una dintre vedetele culturii traditionale din Ungaria, facand parte din acelasi timp din cultura gastronomica a transilvanenilor.
Gulasul unguresc la ceaun, este o supa mai groasa sau o tocanita, se face de regula la intrunirile de families au la intalnirile cu prietenii.
Ca sa iasa delicios, un gulas unguresc se prepara intr-un vas mare, pentru ca astfel gustul va fi mai bun.

Ingrediente:

1 kg pulpa de vita
6 cartofi de marime medie
3 cepe
usturoi
50 gr unt
2-3 rosii decojite
piper
paprika dulce si iute
sare
foi de dafin
putin otet
ardei iuti
1 lingurita de faina
2 linguri de smantana

Mod de preparare pe CULINAR.BZI

gulas unguresc cultura gastronomic tocanita rosii decojite smantana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1368 (s) | 35 queries | Mysql time :0.016236 (s)