miercuri, 24 aprilie, 2024

Gulas unguresc la ceaun. Secretele retetei traditionale

Distribuie:

Publicat:

Reteta celui mai bun gulas unguresc la ceaun. Gulasul unguresc este una dintre vedetele culturii traditionale din Ungaria, facand parte din acelasi timp din cultura gastronomica a transilvanenilor.
Gulasul unguresc la ceaun, este o supa mai groasa sau o tocanita, se face de regula la intrunirile de families au la intalnirile cu prietenii.
Ca sa iasa delicios, un gulas unguresc se prepara intr-un vas mare, pentru ca astfel gustul va fi mai bun.

Ingrediente:

1 kg pulpa de vita
6 cartofi de marime medie
3 cepe
usturoi
50 gr unt
2-3 rosii decojite
piper
paprika dulce si iute
sare
foi de dafin
putin otet
ardei iuti
1 lingurita de faina
2 linguri de smantana

Mod de preparare pe CULINAR.BZI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img