marți, 16 aprilie, 2024

Guvernul intra in campanie electorala: PNL a validat lista candidatilor la parlamentare si doar doi ministri nu vor candida

Distribuie:

Publicat:

 

Doar doi miniștri nu vor candida la alegerile parlamentare din decembrie, spune Ludovic Orban după validarea listelor de candidaţi PNL.

Pe listele PNL se regăsește majoritatea miniștrilor, cu excepția lui Marcel Boloș – „liberal dar și preot misionar, preferă să slujească” și a ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu – „care este diplomat, nici nu am discutat”.

Ministrul Apărării Nicolae Ciucă, devenit membru PNL, va candida pe primul loc la Senat în Dolj.

Conform lui Orban, la Dolj, candidează la Camera Deputaţilor ministrul Tineretului şi Sportului Ionuţ Stroe, ministrul Dezvoltării Ionel Ştefan este pe locul 1 la Camera Deputaţilor, la Vrancea, unde candidează şi şeful Cancelariei, Ionel Dancă.

El a mai amintit că ministrul Muncii Violeta Alexandru candidează în Bucureşti, la Cameră, iar cel de Finanţe, Florin Câţu este pe primul loc la Senat, tot în Bucureşti. De asemenea, ministrul Educaţiei Monica Anisiei şi secretarul general al Guvernului Antonel Tănase sunt candidaţi tot la Bucureşti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img