News Flash:

Guvernul investeste aproape 3 milioane de euro intr-un stadion cu 1.400 de locuri din Teleorman

27 Iulie 2017
889 Vizualizari | 0 Comentarii
stadion2
Febra constructiei sau refacerii stadioanelor din Romania continua, arena din orasul Turnu Magurele, judetul Teleorman, urmand a fi inaugurata in curand.

Compania care se ocupa de lucrari, Erbasu, a anuntat joi ca lucrarile la stadionul din Turnu Magurele sunt in curs de executie.

Arena teleormaneana va avea doua tribune cu numai 1.394, insa va beneficia de o instalatie de nocturna.

"Reabilitarea si modernizarea complexului sportiv al stadionului Municipal din Turnu Magurele, judetul Teleorman este in curs de executie. Dupa finalizarea lucrarilor, stadionul va beneficia de 2 tribune principale cu un total de 1394 scaune, nocturna, hotel cantonament, vestiare si spatii adiacente", se arata in mesajul companiei.

Lucrarile la stadionul din Turnu Magurele au inceput in vara anului trecut si ar trebui finalizate la sfarsitul lunii septembrie.

Potrivit anuntului oficial, costul lucrarilor este de 12.485.526 de lei, aproximativ 2,8 milioane de euro, banii venind de la bugetul de stat prin Compania Nationala de Investitii.

Stadionul cu nici 1.500 de locuri va beneficia de o instalatie de nocturna desi nu poate fi omologat pentru meciurile din Liga 1, de exemplu, si chiar si terenul de antrenament situat in imediata vecinatate a arenei va avea iluminat artificial.

Statul roman va investi in perioada urmatoare 12 milioane de euro pentru a reconstrui un alt stadion din judetul Teleorman, noua arena din Alexandria fiind una cu 5.400 de locuri atunci cand va fi finalizata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 23 queries | Mysql time :0.064287 (s)