vineri, 29 martie, 2024

Guvernul italian a aprobat deschiderea pentru public a Stadionului Olimpic din Roma la Euro-2020

Distribuie:

Publicat:

Guvernul italian a aprobat, marţi, deschiderea pentru public a Stadionului Olimpic din Roma la Euro-2020, pentru moment la o capacitate de 25 la sută din numărul total al locurilor, ceea ce înseamnă aproximativ 18.000 de spectatori, informează lequipe.fr.

"Aceasta este o veste minunată pe care o vom transmite UEFA imediat", a declarat preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal, Gabriele Gravina, într-un comunicat, potrivit news.ro.

"Mesajul pe care guvernul îl trimite ţării este unul de mare încredere şi viziune extraordinară. Italia dă dovadă de curaj în combaterea pandemiei (n.r. – ţara a înregistrat 115.000 de decese de la debutul epidemiei Covid-19) şi, în acelaşi timp, se străduieşte să repornească în condiţii de siguranţă în conformitate cu un program şi un calendar clar şi definit”, a continaut el.

Roma urmează să găzduiască trei partide din faza grupelor, inclusiv meciul de deschidere Italia-Turcia, şi un sfert de finală.

Turneul final al Campionatului European, amânat un an din cauza pandemiei de coronavirus, va avea loc între 11 iunie şi 11 iulie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img