News Flash:

Guvernul Ponta gireaza in fata FMI la restructurarea AGRESIVA a CFR Marfa

14 Februarie 2014
1718 Vizualizari | 0 Comentarii
Iar dupa insuccesul privatizarii de anul trecut, Guvernul USL are in vedere o "restructurare agresiva" a companiei CFR MARFA, care va include concedieri si stoparea livrarilor catre clientii care au restante, astfel incat compania sa genereze excedent comercial in 2014 si sa fie privatizata in mai 2015, potrivit unui draft al scrisorii de intentie cu FMI.

CFR MARFA. "Pentru a asigura viabilitatea companiei CFR MARFA, intentionam o restructurare agresiva a companiei si continuarea procesului de privatizare", care include reducerea de personal, vanzarea la fier vechi a vagoanelor uzate moral si stoparea livrarilor catre clientii care au arierate, se arata in draful obtinut de HotNews.ro.

Guvernul mizeaza, prin aceste masuri, obtinerea unui excedent operational in 2014 si un flux pozitiv de lichiditati. De asemenea, se are in vedere o tinta de acumulare arierate zero.

In scrisoare se precizeaza ca "se preconizeaza privatizarea in mai 2015".

De asemenea, statul isi propune sa stopeze acumularea de arierate ale CFR MARFA si CFR Calatori catre CFR Infrastructura si ale celor trei companii catre bugetul de stat si furnizorii de electricitate.

guvernul usl cfr marfa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0957 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029310 (s)