miercuri, 17 aprilie, 2024

Guvernul, pus la colt de PSD privind planul de relansare economica: ‘Bataie de joc cu creditele pentru firme prin IMM INVEST’

Distribuie:

Publicat:

Social-democrații acuză că relansarea economică a țării în viziunea PNL se concentrează în jurul elementului central al Guvernării Orban, ”vidul”, care înseamnă ”#bătaiadejoc cu creditele pentru firme prin IMM INVEST, prin care umilesc zeci de mii de antreprenori”.

”Relansarea economică a țării în viziunea PNL se concentrează în jurul elementului central al guvernării Orban, . Guvernul a promis din martie că lucrează la programul de relansare economică, în aprilie era aproape gata, iar în mai au anunțat că-l lansează de câteva ori. În final, Cîțu a anunțat că-l va face public fix pe 1 iunie. Fiind zi liberă, a uitat însă ce a promis”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democrații afirmă că, de fapt, programul de relansare economică al guvernului liberal înseamnă „#bătaiadejoc cu creditele pentru firme prin IMM INVEST, prin care umilesc zeci de mii de antreprenori”.

”Reprezintă #haosul măsurilor de relaxare anunțate în ultima clipă, care disperă antreprenorii. Este sinonimul #disprețului față de fermierii loviți de secetă și lăsați de izbeliște. Pe scurt, relansarea economică este Planul al Guvernului ”, se mai arată în postare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img