marți, 23 aprilie, 2024

Hărțuitorul Simonei Trașcă, supravegheat de polițiști. George Pepa a fost nevoit să ofere declarații în fața legii

Distribuie:

Publicat:

George Pepa, hărțuitorul Simonei Trașcă, a intrat prin telefon în exclusivitate la Antena Stars și a explicat că este supravegheat în continuare de polițiști și, de asemenea, a fost nevoit să ofere declarații în fața legii. Iată tot ce spune bărbatul despre această situație tensionată!

Hărțuitorul Simonei Trașcă, George Pepa, supravegheat de polițiști

Hărțuitorul Simonei Trașcă, George Pepa, a mărturisit că a făcut o postare pe rețelele de socializare, deoarece voia să-i atragă atenția blondinei. Acesta spune că niciodată nu a avut probleme cu legea, chiar dacă este supravegheat acum de polițiști din cauza unei greșeli.

„Am făcut o postare, adică pur și simplu am exprimat ceea ce simt, pe o rețea de socializare. Este public, este ceva normal. Nu am mai deranjat-o sau alte lucruri, doar am exprimat ceea ce simt. Sunt sub supraveghere de polițiști, chiar astăzi am fost la semnătură, pe 20 iunie. Nu-mi place să mă plimb pe la semnături și să stau în supraveghere, cu obligații”, a declarat el pentru Antena Stars.

George Pepa recunoaște că Simona Trașcă este încă în inima și sufletul lui și de aceea luptă în continuare pentru ea. Acesta este în stare să ofere tot ce are pentru femeia care i-a dat mințile peste cap.

„Eu trag foarte mult pentru ea. Am tras și în continuare trag, am pierdut foarte multe pentru femeia aceasta. O să îmi văd de treabă, cum mi-am văzut și până acum. Am demonstrat faptul că sunt un om liniștit și am greșit, respect ce am de respectat. Că mă exprim eu pe rețelele de socializare, aia e altceva. Eu o am în suflet mereu pe Simona. Vreau să îmi duc rolul de bărbat până la capăt și să ies cu capul sus din toată povestea asta”, a continuat George Pepa.

George Pepa a fost nevoit să ofere declarații în fața legii

George Pepa a fost nevoit să ofere declarații în fața legii, iar astăzi a fost să de-a acele declarații. Bărbatul preciează că a pierdut multe pentru Simona Trașcă și o vrea înapoi, chiar dacă acest lucru nu vine și din partea vedetei.

„Am pierdut foarte multe pentru femeia aceasta. Am eu ceva aparte pentru ea, este greu de înțeles ce este în sufletul meu. Nu știu dacă vom fi sau nu împreună, dar aș fi în stare de orice pentru Simona, jur”,

De asemenea, el spune că a tras mult pentru Simona Trașcă și se consideră unul dintre cei mai puternici bărbați de pe pământ, deoarece a avut răbdare mare cu blondina și nu a renunțat niciodată să lupte pentru ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img