News Flash:

Hai la fotbal-Preselectii AS HUSANA-juniorii 2006-2007 sunt asteptati.

27 Octombrie 2014
2698 Vizualizari | 0 Comentarii
ASOCIATIA SPORTIVA HUSANA-organizeaza sambata, 1 noiembrie 2014 de la ora 08:00 la Sala Sporturilor din municipiul Husi (sala de pe Al. Ioan Cuza) PRESELECTIE FOTBAL PENTRU COPIII NASCUTI IN ANII 2006-2007... NU SE PERCEP NICIUN FEL DE TAXE.

"In urma mai multor solicitari ale parintilor, conducerea clubului a aprobat infiintarea unei noi grupe de juniori pe langa cele actuale, pentru cresterea, educarea si formarea de tinere talente in sportul rege, fotbalul. Pentru asta invitam sambata de la ora 08:00 la sala sporturilor din municipiul Husi, toti parintii doritori sa aduca copiii nascuti in anii 2006-2007 la Fotbal...

Din pacate, incercam sa aducem copiii catre sport, catre fotbal, desi in urma nenumaratelor interventii in consiliul local, unde am solicitat refacerea Stadionului Municipal Husi, nu s-a realizat nimic, chiar daca am smuls promisiunile domnului primar. Din pacate, ma vad nevoit sa afirm ca indiferenta fata de cresterea sanatoasa a viitoarelor generatii de copii este una imensa, la ora actuala singurul teren sau singura baza sportiva din oras se afla intr-o continua stare de degradare. Ce sa mai vorbim de construirea unei baze noi cand nu se intretine ceea ce au construit altii acum 30 de ani? Intr-o civilizatie minima a zilelor noastre, o municipalitate cu 25.000 de mii locuitori pune la dispozitie cel putin trei baze sportive cu terenuri sintetice sau gazonate, terenuri de tenis, baschet, sali pentru handbal. La ora asta, municipiul Husi este un dezastru in materie de baza sportiva, orase ca Vaslui sau Barladul avand cel putin o baza sportiva renovata in care isi desfasoara activitatea asociatiile sportive. Am discutii zilnice cu conducerea clubului si incercam sa oferim toate conditiile copiilor pentru desfasurarea antrenamentelor, avem cheltuieli cu echipamentele, cu tot ce inseamna competitii, si gasesc deschidere la oamenii din conducere pentru a asigura aceste lucruri. Daca acesti oameni fac eforturi sa sustina activitatea fotbalistica, consider ca domnul primar ar trebui macar sa se tina de cuvant cu refacerea Bazei Sportive. Inteleg ca sunt foarte multe lucruri de facut in oras, dar asta nu este o scuza pentru a uita de copiii orasului, de singurul lucru liber care ii poate creste sanatos si spre performanta... Asteptam copiii la preselectie cu drag si cu incredere, ei trebuie sa fie vioara intai intr-o societate civilizata", a declarat pentru cotidianul BUNA ZIUA VASLUI, Delegatul A.S.Husana -Costel BAICU.

preselectie fotbal anii 2006-2007
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1469 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031131 (s)